Dursun TOSUN - Okul Müdürü

24.01.1965 yılında Elazığ’ın İçme nahiyesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini İçme’de bitirdikten sonra, 1983 Yılında Elazığ Gazi Endüstri  Meslek  Lisesi Elektrik Bölümünden mezun oldu.

1987 yılında İnönü Üniversitesi Malatya Meslek Yüksek Okulu Teknik Programlardan, 1997 yılına Fırat Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Elektrik Eğitimi Bölümünden mezun oldu.

1989 Yılında Kahramanmaraş Mesleki Eğitim Merkezi’nde Elektrik Öğretmeni olarak göreve başladı. Daha sonra Sırasıyla 1992’de Elazığ Mesleki Eğitim Merkezi, 1998’de Elazığ Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi, 2000’de Elazığ 100. Yıl Endüstri Meslek Lisesi ve 2001’de Elazığ Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesinde atölye ve meslek dersleri öğretmeni ve Alan/Bölüm şefliği görevlerini yaptı. 2013 Yılı Eylül ayında Elazığ Mesleki Eğitim Merkezi Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

Dursun TOSUN, 24 Ağustos 2016 tarihinde Elazığ Murat Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi´ne  Müdür olarak atandı ve halen bu görevini ifa etmektedir.

Evli ve 2 çocuk babasıdır.