Korgeneral Hulusi Sayın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Okul Ailesi olarak; * Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. * Okulumuz bilişim sistemi ortamında tüm paydaşları etkin bilişim uzmanı olsun. * Her öğrenci bireysel farklılıklarına rağmen özgün ve özel bir birey olarak kabul edilsin. * Öğrenci, öğretmen, yönetici ve veliler birlik ve dayanışma içinde sorunun bir parçası olmak yerine çözümün bir parçası olsun. * Sorunlar en etkili çözüm yolları ile ekip çalışmasıyla ortak sorumluluk anlayışı ile aşılabilsin. * Okulda öğrenilen teorik bilgiler, uygun staj ortamlarında uygulama alanı bulabilsin. * Gelişmenin önündeki maddi yetersizlikler olmasın. * Her öğrenci değişim projeleri ile Avrupa’daki eğitim sistemlerini de öğrenebilsin. * Gönüllü ve özverili çabalar her gün artarak devam etsin.

Misyon: Biz, tüm öğrencilere en iyi öğrenme ortamında, bilgi düzeylerini arttırmak, gizil güçlerini keşfetmek ve yetiştirmek, sosyal becerilerini arttırmak, sağlıklı kişilik gelişimlerine katkıda bulunmak, teknolojiyi kullanabilen, geleceğin gelişen ve değişen ihtiyaçlarına uyum sağlayabilen, mesleki eğitimi geliştirme projesi kapsamında mesleğini en yeterli şekilde uygulayabilen, mesleğe ve alanı ile ilgili yüksek öğretim programlarına hazırlamak için varız.

Başarılar: .

Isınma: Doğal Gaz